maanantai 25. helmikuuta 2013

PINK FLOWER CAKE


Lauantaina juhlittiin hyvän ystäväni synttäreitä tällaisella kakulla. Toiveena oli porkkanakakku tuorejuustotäytteellä (yllätys yllätys, ystäväni tilaavat nykyään poikkeuksetta tätä supermehevää herkkua) ja koristeluun sain vapaat kädet. Koitin kehitellä jotakin ystäväni tyyliin sopivaa koristelua ja jollakin säkällä onnistuin valitsemaan samat värit kuin kattauksessa: pinkkiä ja valkoista. Kukat tein karkkimassasta ja maalasin tomuväreillä.

Tänään tuli muuten ensimmäisen kerran tosissaan sellainen fiilis, että kevät on tulossa. Bussipysäkillä seisoskelu aamuvarhain liian lyhyiden yöunien jälkeen ei haitannut yhtään. Aamuinen auringonpaiste oli sellainen energiapläjäys, että parin harkkatyön lisäksi löysin tänään aikaa vihdoin laittaa tämän postauksenkin. Blogin päivityshitaudesta päätellen voisi varmaankin kuvitella, että kakkujen kanssa olisi ollut hiljaiseloa. Asia ei onneksi ole suinkaan niin, vaan jälleen yksi superkiva pikkuprojekti kakkuihin liittyen on väkerretty blogin tällä puolen. Tästä lisää keväämmällä!

Tämä kukkakakku onkin harvinaisen sopiva postaus näihin kevätfiiliksiin. Näin pinkkiä kuorrutetta en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt. Mitäs olette mieltä, toimiiko? En tiedä miksi, mutta minulle tulee hieman ysärifiilis näistä kuvista (se ei kuitenkaan ollut tietoinen tavoite kuvaushetkellä). Jotenkin tämä kakku tai ehkä tuo pinkki väri huutaa vaivihkaa "Spice Girls" ja "vaaleanpunaiset hiusten latvat". Onneksi ysäri on pop.





12 kommenttia:

  1. Toimii todella ja kukat on kauniisti sommiteltu. :)

    VastaaPoista
  2. Olikos sinulla ohjetta tuohon porkkana-täytekakkuun...? Kuulostaa niin herkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Resepti löytyy blogin reseptit- välilehdeltä, tässä vielä linkki :)

      http://www.paintedbycakes.com/2012/03/valkoinen-porkkanakakku.html

      Poista
  3. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Kiva kuulla mielipiteitänne :)

    VastaaPoista
  4. Thanks for taking the time to discuss this, I feel about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me. agen judi bola

    VastaaPoista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...