sunnuntai 2. helmikuuta 2014

FUN MACARON DECORATING



Eilen valokuvasimme kirjan tekniikkaosioita ja kuvauksista jäi jäljelle macaron -kuoria ja kahta eri väristä kreemiä. En voinut vastustaa kiusausta penkoa tänään esille vielä nonparellipurkit ja koristella macaron -leivokset jollakin aivan uudella tavalla. Tämä oli hauskaa!

Leivoksissa on sisällä kirsikkahilloa, jonka ympärille purostin ohuen rinkulan kreemiä. Macaron leivosten sisällä kannattaa käyttää oikeasti hyviä hilloja. Mieluiten itse keitettyjä, mutta ajanpuutteen takia käytin Confiture Bonne Maman Cerises Griottes -hilloa, joka on oikeasti tosi hyvää ja maistuu aidosti kirsikalta.

Tässä kuvapläjäys tämän päivän erittäin vapauttavasta koristeluhetkestä. On se kyllä jännää, että kakkujen tekeminen on työni, mutta näköjään se on edelleen myös lempi harrastukseni! Aivan kuin eilinen 9 tunnin kuvauspäivä ei olisi jo ollut tarpeeksi. Ei se ollut, sillä mikä voisi olla hauskempaa kuin koristella macaron -leivoksia värikkäillä nonparelleilla? Suosittelen lämpimästi!







4 kommenttia:

  1. Ihanat värit! :p Saisiko turkoosista kreemistä ohjetta..?
    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tässä kreemin ohje:
      100 g voita huoneenlämpöisenä
      1,5 dl tomusokeria
      1 rkl maitoa huoneenlämpöisenä
      Sinistä pastaväriä
      Vihreää pastaväriä

      Vatkaa kaikki kreemin ainekset sähkövatkaimella oikein kuohkeaksi vaahdoksi. Tähän menee aikaa useita minuutteja. Värjää kreemi sitten pastaväreillä turkoosiksi.

      Poista
  2. Kiitos! Täytyy kokeilla. Turkoosi väri näyttää niin puhtaalta turkoosilta. :) Suorastaan herkullinen!
    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy myöntää, että tuo turkoosi on ihan mun lemppariväri. Yllättävän hyvin toimii kakuissakin! Tuota kreemiähän voisi maustaa piparminttuaromillakin ja laittaa kirsikkahillon tilalle jotain suklaista :)

      Poista

Thank you for your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...